Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se det ljusa komma fram


För varje dag är en upplevelse!

Den ljusa tiden märks nu
Kärleksfärger
Kommer nu
med vårens allt,Toner
Älskar NU

Det ljusa vårflödets sken
glittrar underbart
över bäckar och sjöar

Himlavalvet ger magiskt pastellfärgat
sken

Kroppen kommer i gungning
heta känslor i svall

För alla har saknat

Gu va vi har saknat
Det ljusa

Solens lyster
Gör för att vi ska vakna
Love




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En helt förtjusande dikt som dignar av ljus och livsmod, där kroppen vaknar och kommer i rörelse. kanske en förälskelse..
Tycker om första strofen med de älskande tonerna och sedan
"Det ljusa vårflödets sken
glittrar underbart
över bäckar och sjöar"
du beskriver våren som ett ljust flöde och det är verkligen lyriskt, och en skir bild. Och slutligen hur du gestaltar himlavalvet, ljuvligt.



2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"