Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgång

När jag fällde bitterhetens tårar
i motgångars svett

inte tänkte jag på

vilka enorma lärdomar jag fick
att det var den största framgången




Fri vers (Fri form) av Maria Malm
Läst 392 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-03-07 07:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
nej det är svårt att känna två känslor samtidigt eller att ens medtanken reflektera över känslan när man har den...visdomen är långsam...väldigt fint skrivet !
2010-03-08

    Bodil Sandberg
livsvisdom ..kära poetissa så bra skriftat!!
2010-03-08

  Blåbäret
en insikt som ofta kommer vid en återblick...bra eftertanke här!
2010-03-08

  kärleks ängel
det fins alltid något positivt i det negativa!
2010-03-08

  Quasimodo
Livsinsikt och komma dit och tänka så !!
2010-03-08

  anits VIP
Mycket tänkvärt!
2010-03-07

    ej medlem längre
Tänkvärt!
Bra!
2010-03-07

    Kalle Bobbie Immanuel
sanning, motgångarna gör oss till dem vi är.
2010-03-07

  * Ammi *
Så bra uttryckt!! den tar jag till mig .. kram
2010-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Tänkvärt.
2010-03-07

  Carola Zettergren
Nej aldrig att man tänker på det man är upptagen med just då, men sedan så brukar poletten trilla ned!:)
2010-03-07

    snöö
Ibland kan det vara just så, inser man efteråt.
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm