Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen gjorde mig glad, men den försvann det blev mörkt igen


SOLEN

Solen den värmde, det töade på vägen
nu dröjer det inte länge förrän sparken
får bytas ut mot cykeln

Den dagen den längtar jag till, men trots
att solen värmt och lyst upp dagen som
nu är till ända

Mitt hjärta värker, känner sorg, glädjen
som nyss fanns inom mig, den försvann
du kunde inte ens säga orden, tack för
att du gör fint på graven

Klaga du, nu får du väl själv ordna, med
ljus och blommor, jag tycker om att gå där
på kyrkogården, känna lugnet och stillheten
tända ljus och minnas



anits 9 mars 2010




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-09 00:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Snart...mycket snart har vi glömt all snö och allt elände som denna vinter förde med sig
2010-03-12

  Catharina Edin VIP
Solen kommer min vän, hav hopp. Jag längtar också förtvivlat efter Cykeln!
2010-03-09

  poetryGirl
fin
2010-03-09

  Eva Helene VIP
Hoppas solen kommer tillbaka till ditt hjärta idag!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP