Till vissa människor säger Gud: "Ske DIN vilja!"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vissa människor säger Gud: "Ske DIN vilja!"




SKE DIG SOM DU VILL

när viljan

att bli omtyckt

väger tyngre

än sanningen

då skramlar det

av trettio

silverpenningar

igen

du vill bli

applåderad

bli bekräftad

få beröm

men Ordet

kolliderar

med din fina

lilla dröm

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/3 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-03-08 18:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ibland kolliderar tron med viljan!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP