Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESIPROFE-SS-ORN

när en självutnämnd

poesiexpert

gräver runt en stund

i sin lilla stjärt

kan han säkert hitta

en hel del skit

som han transformerar

och släpar hit

 

 

LARZ GUSTAFSSON

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2010-03-09 14:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
haha!!!!!!!!!!!!
2010-03-09

  Larz Gustafsson VIP
NYMORALISTERNA, som Attentat sjöng om.
Moralisk indignation är patetisk.
2010-03-09

  Ritva
Ursäkta! är det här ... från en troende kristen?
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP