Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM BRYR SIG?

 

mamma

de kallar din son för troll

i himmelen spelar det

ingen roll

pappa

de hånar din ende son

han blir aldrig ens

någon punkikon

 

LARZ GUSTAFSSON 100309




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 14:55



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
förstår rimmet där passade.

Punkikon! U bet!

Och en fantastisk poet!
2010-03-09

  Måna N. Berger
Titeln säger allt: vem bryr sig! Störst är Kärleken.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP