Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte kan man vara klok jämt

hur skulle man förmås
tänka på andra

när man tror sig ensam om olycka

hur skulle man kunna
känna glädjens sötma

när man endast bitterheten smakar

hur skulle orden som sägs
kunna vara kloka

när hjärtat är fullt med sorg








Fri vers av Maria Malm
Läst 452 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-11 15:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dessa negativa energier, nej det är ej så klokt.
2011-05-15

  Anna*
Det finns dagar då vi behöver tillåta oss att dra oss tillbaka och bara slicka våra sår och ta hand om det som är viktigt just då. Vi behöver inte vara kloka jämt. Ingen är det.
2010-04-03

  Michaela Dutius
Nej de dagarna måste man få leva med sig själv- och ta hand om sig själv.
Det är en livsviktig egoism.
2010-03-12

  aol
en sann rak text, som får en att tänka
2010-03-11

    Lindizz
inte enkelt då..bra skrivet om detta.
2010-03-11

    Bodil Sandberg
Tvi när livet ter sig svart och jobbigt.. - men i det jobbiga kan poesi vara ett trösteri..att både läsa och skriva..kan ont för stunden fördriva kraaaaaam
2010-03-11

    ej medlem längre
Det är nog svårt om allt detta drabbar en samtidigt...
2010-03-11

  anits VIP
Så sant, inte lätt att alltid vara klok
säga dom rätta orden
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm