Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLJA VÄG

 

några måste krascha rejält

vissa måste krossas till splitter

 några skapar mediapsykos

 som exempelvis gary glitter

 var och en får vandra sin väg

 var och en får ta konsekvenser

 vidta sina mått, sina steg

 spränga eller upprätta gränser

 evigheten utvisar vem

 som har gjort det klokaste valet

 lycklig den som valt himmelen

 trots att talet verkade galet

 lycklig den som vågade gå

 vägen som en värld begabbat

 salig den som vågade stå

 när mobben stått runtom och flabbat

 

 LARZ GUSTAFSSON 2/8 2009




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2010-03-11 16:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack för den här dikten, glad jag valt den väg
som för mig känns rätt, trots alla motgångar
2010-03-11

  rebecca d VIP
saliga när man förföljer er för rättfärdighetens skull---
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP