" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




GRÄDDEN PÅ MOSET

man kan betraktas som en inkräktare

trots att ens avsikter är fredliga

då blir det granskningsnämnd och viktväktare

av de som förut var beskedliga:

"du är för fet, för gammal, du är för ful"

så lyder juryns utslag gång på gång

alltid nån liten självutnämnd mogul

som stämmer upp sin trista klagosång

man kan betraktas som ett störningsmoment

för att man inte gillar "rätt" musik

ve den som inte spisar green day och kent

då blir man snedseglarpublik

så rädda är man för det avvikande

att man till slut blir exklusiva

renodlat pubertalt parollskrikande

och endast för alternativa

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090813

 






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-11 16:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Alla söker sitt, men inte alla blir accepterade, det är en sanning!!
2010-03-11

  stenen/ Yv Ericsson
Här! Kamp jaaa! man måste vara sig själv. alltför många är uppstyrda.
Fast jag gillar "mannen i den vita hatten" med Kent.
2010-03-11

  anits VIP
den här gillar jag, den visar att du har en
stor kamplust
2010-03-11

  Mats Henricson
Gillar denna, visar på en stark motståndsvilja och kamplust ! Samma oefterhärmliga elegans (som alltid) !
2010-03-11

  Amorina
Jag gillar verkligen den här.
Jag småskrattar lite för mig själv när jag läser.
Så där är det ju, faktiskt, "man kan betraktas som en inkräktare trots att ens avsikter är fredliga".
2010-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Men HUR kan du tro något sådant, lille vän...?
Tack för din kommentar.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP