Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökaren




Berusad
av ord

poeten
formar
sitt signum

han är
sökaren

som törstar

fullkomligheten

och
världen
är
inte nog

Bs-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-04 08:41



Bookmark and Share


  aol
så suveränt sant vackert
blev alldeles varm i hjärtat kram
2008-06-04

    ej medlem längre
Vet du, du har nog hittat en liten sanning här faktiskt, *smakar på raderna* - bra formulerat!
2005-11-04

  Myself
håller med föregående,rytmen är super.
2005-11-04

  kath
sökandet efter den inre kärnan ..........
så väl formulerar du det ..... och din rytm är oklanderlig
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg