Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDSFABRIKEN

har ni sett en

dödsfabrik?

det är där man

staplar lik

från en annan

dödsfabrik

kommer

industrimusik

överallt

och ingenstans

annars har man

ingen chans

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 15:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=u1wBWhyKgW0&feature=related

2010-03-14

    ej medlem längre
"Dödsfabriken"? Den första associationen jag fick när jag läste titeln var att jag trodde att det skulle handla om sjukhusens abortsalar. Där är ju titeln faktiskt bokstavligen Sann...
2010-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Intressant infallsvinkel, men det är faktiskt fel.
Den är en bizarr hyllning till Death Factory, som bandet Throbbing Gristle ligger bakom.
Vill dock betona att jag verkligen HATAR Melodifestivalen.
Tack i alla fall!
2010-03-14

  © anakreon VIP
Tolkar texten som ett välförtjänt angrepp på en viss musik tävling.
Rätta mig om jag har fel.
Calle
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP