Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLASMO

alla har skapat skulpturer

som sen får agera stand-ins

tiderna innan man stelnat

är det nu ingen som minns

kanske är plasthjärtat töjbart

med viss elasticitet

men hjälper det när vi rör oss

på en förslavad planet?

det finns reptilgift i blodet

surdegen syrar allting

medan hybridträdet grönskar

skuggan syns vida omkring

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/3 2010

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 20:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP