"Snälla, GÖR något! STÅNGA MIG!!!"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Snälla, GÖR något! STÅNGA MIG!!!"




DEN MISSLYCKADE MATADOREN

 

så helt ignorerad

han blev så frustrerad

för denna aktion var ju

noga planerad

helt nonchalerad

totalt negligerad

extremt irriterad

ja, kort sagt frustrerad

det ekar så ensligt

i återvändsgränden

det finns ingenting

som kan vända på trenden

han gjorde ju allt för att

få provocera

chockera

briljera

och sedan stoltsera

han blev ingen brasco

men magplaskets fiasko

kan enbart chockera

och degenerera

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-15 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP