Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det sista



när
du undrar

vind
bär sorg

hör
en viskning

förbi

ängel
förbi




Fri vers av Myself
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 14:36



Bookmark and Share


  Quasimodo
Som en ängel viskar, fint !!
2010-03-17

  walborg
Vacker och vemodig stämning
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself