Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUMMIMASK

i skådespeleriets stad

finns ingen äkthet kvar

här är det sällan sanningen

som blir din frågas svar

man är så artig och servil

men det står inte på

förrän du ej är vatten värd

och du får ensam gå

 

 

du undrar vad du gjort för fel

men känner gång på gång:

för den som nobbar skådespel

är denna stad för trång

här ska man vara konstlad

för att kunna smälta in

du tvingas isolera dig

i den värld som blott är din

 

 

jag vägrar att förställa mig

jag vill inte krusa er

så fortsätt med teatern för

jag orkar inte mer

jag har nog varit för naiv

då blir man ofta bränd

jag släpper aldrig mera in

en främling i min gränd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-21 09:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet.....så sant, måste sparas..
2010-03-22

  Måna N. Berger
Duger man inte som man är, ja då kan det kvitta! Sann vänskap får man aldrig genom att förställa sig och låtsas.
2010-03-21

  Elaine.S VIP
En vandring i främlingars närhet...ibland undrar jag vad som är äkta, hittar inte alltid något svar...ibland får man förlita sig på känslan. Ibland får man ta på sig en mask...bra titel!!
2010-03-21

  Monica Ullmark/Cickan VIP
En sanning som smärtar.
2010-03-21

  © anakreon VIP
Välrimmat budskap!
calle
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP