Sola Scriptura!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sola Scriptura!




BIBELBARN

jag är ett bibelbarn

Ordet är mig nära

i hjärta och mun

bibelbarn

jag bär med mig källan

ja, vishetens brunn

är du ett bibelbarn

vet du vad jag menar

förstår du det här

ändetidens budbärare

är vad vi är

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090625







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP