Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

120 KILO

hundratjugo kilo

äkta rock´n´roll

köp dig en biljett

så ska jag ge dig vad du tål

hundratjugo kilo

kanske några till

bäst du passar på nu

innan KILO-caust slår till

 

 

hundratjugo kilo

fettfascisters skräck

kom och dansa nu

för snart så är jag väck

heinrich skippers läger

etableras snart

allt går som på räls med

osedvanlig fart

 

 

tröstar mig hos alice

coolast i vår stad

hjärtformade solglasögon

hon gör mig så glad

vackra lilla alice

dansa genom stan

hundratjugo räcker

och blir över hela dan

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-22 14:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Kul läsning :)
2010-03-23

  Måna N. Berger
Nice! Vill se! :)
2010-03-22

  Neal
cool!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP