"You´re caught in a vicious circle, surrounded by your so called friends." (Lou Reed)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"You´re caught in a vicious circle, surrounded by your so called friends." (Lou Reed)




OND CIRKEL

bort från allting ett tag

så jag kan längta tillbaka

få distans till det här

välja och vraka och smaka

bortom talltopparna

i främmande dimensioner

bara glömma mig själv

se in i andra personer

 

bort från dårhusets grepp

från fördomsfulla figurer

bara vara en dag

det finns ju endagarsturer

koppla av, men från vad?

från allt det tjatigt bekanta

all inkrökthet i en stad

där molnen är intressanta

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-23 21:37



Bookmark and Share


  Ingrid Ottosson Losell
Bra! Med distans klarnar bilden!
2010-03-25

  mare VIP
Bra skrivet, känner detsamma emellanåt...man måste få nya vyer..
2010-03-24

  Mats Henricson
gillar din "attackerande" stil, ordet reträtt finns väl , knappast, i din vokabulär....., sedvanlig stilistisk fräschör, den språkliga njutningen är alltid din stora tillgång !
2010-03-23

  Måna N. Berger
Välfångad känsla!
2010-03-23

  LovisaCecilia
finurlig på något konstigt sätt.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP