Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kan kännas skönt att låta tårarna rinna


TÅRAR

Mina tårar rinner, jag låter dom rinna
jag är trött, har ont, en smärta som
inom gör så ont

Jag förstår inte var alla tårar kommer
ifrån, men jag kan inte hålla tillbaka
dom längre

Jag låter dom rinna, men det blir så
svårt att köra bilen, jag stannar, stiger
ur, går fram och tillbaka, runt bilen

Vill känna den friska luften, som ger mitt
blod nytt syre, jag känner mig nästan lite
dum där jag står, bredvid bilen och försöker
tänka klart

Så känns allt lite bättre, sätter mig i bilen
igen, fortsätter min färd till handelsträdgården
dit jag var på väg, när tårarna bara kom

Jag ska unna mig en bukett tulpaner, och
finna en vacker bukett till min son, som
imorgon fyller år

Att få och känna alla dofter, se alla vackra
färger, känner jag lugnet komma tillbaka
växter och djur, att få vila i det som hör
skapelsen till, är en lisa för själen

En bukett tulpaner till mig, en underbart vacker
vårbukett till sonen, fick jag med mig hem, efter
att ha botaniserat bland alla växter, i vår vackra
handelsträdgård

Tårarna dom slutade rinna för en stund, men
när jag stod där framför porten, på väg att
öppna dörren, och gå in till mig, då kom dom
igen

Jag vet att det går över, just den här tiden
innan våren riktigt är här, blir jag ofta vemodig
och sorgsen, det tillhör något som händer inom
mig, i brytningen mellan vinter och vår



anits 26 mars 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-26 18:35



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Att inte hålla emot utan låta känslorna få sitt uttryck, ibland i tårar, är nog bara bra. Värre är det när man är helt "stängd".
2010-03-26

  Catharina Edin VIP
Ibland känner man verkligen av sorgen som man bär på, som man inte har en aning om var den kommer ifrån. Då är det bara att gråta ut, och sen fortsätta gå. Vad kan man annat göra.
2010-03-26

    Ken Cassel
Jag håller med Larza!
Låt tårarna bara få komma ut för det brukar faktiskt kännas lite bättre efteråt

Kramar!!!

Ken
2010-03-26

  Larz Gustafsson VIP
De ska komma ibland.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP