Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuset! I livet I sínnet Här och Nu


Kvitter

Våran Vår
närmar sig

En utsträckt tanke
en känsla vi alla har

Sol i mitt sinne
Knyter vänskapsband

för livet in i det fina ljuset
känslosam'känslan

Jag är tyst

Sommaren står i nästa kvarter

Min Värld är Din
ekande

Det tunna ljusa ljuset
Är någonstans

Är

Vår




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-30 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jag är tyst

Sommaren står i nästa kvarter

Min Värld är Din"
Fridsamheten och harmonin är i tystnaden väldigt bra gestaltade. :-) Utmärkt skrivet! :-)
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"