Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så var det idag på förmiddagen


IBLAND

Ibland kommer det över mig, utan varning,
bara en underlig känsla i bröstet

Numera låter jag det bara hända, ingen ide
att hålla emot, jag låter dom rinna, tårarna

Alla sorger, alla besvikelser, alla motgångar,
alla misslycknaden, får rinna, lägga sig på min
kind, låta den bli våt

Jag är trött på alltid förklara, varför jag inte
kan göra si eller så, en gång har jag berättat
allt, så du som glömt, försök tänka efter, vad
det var jag sa den gången, när du frågade

Himlen är grå och mulen, utanför mitt fönster
vräker just nu regnet ner, det är säkert bra,
då försvinner snön lite fortare

Bilarna kör fram och tillbaka, många ser ut att
ha, mycket bråttom idag, jag håller mig inne,
en liten stund till

Har tänkt att ta en kort promenad, få lite frisk
luft och nytt syre, i mina lungor, i mitt blod

Så skönt det varit idag, att ha tagit det lugnt
gjort bara det jag vill göra, blommorna har fått
vatten, allt grus jag dragit in, det har jag tagit
bort med dammsugaren

Läst i min bok , som jag har så svårt att sluta
läsa i, trots att jag läst den i höstas, men den
har fångat mig, mycket kommer till mig nu, som
jag inte tänkte på förra gången jag läste.

Läs den gärna, jag lovar den kommer att fängsla
dig också, boken, ja, just det

Tusen strålande solar, av Khaled Hosseini, jag ska
sätta mig en stund läsa några rader i den, försöka
koppla tills det blir kväll och jag ska gå till kyrkan



anits 1 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-01 14:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Du har samlat mina tårar i en lägel" Psaltaren 56:9

Applåd!
2010-04-03

  Maria T
En bok är bra att ha att
skingra tankarna med
när man inte kan sova
2010-04-02

  poetryGirl
trevlig helg
2010-04-01

  Eva Helene VIP
Skönt när man låter sig uppslukas av en bra bok.
Jag har också läst den här boken, har den i min ägo. Den är bra.
2010-04-01

  aol
känner så igen det där att något kommer över mig, jag bara släpper allt gråter, det är minnen i sig kan dom vara glada men ack så länge sedan,
2010-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Böcker är bra sällskap.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP