Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så glad och tacksam, att få kunna slippa all värk bara för en liten tid.


TACKSAM

Tacksam är jag, för att under några dagar
inte behövt plågas av värken i mina ben
i alla mina muskler

Nu är det över för den här gången, i dag är
den tillbaka, det svider, det värker och det
bränner

Ibland tror jag att det är galen jag håller på
att bli, vet inte vart jag ska ta vägen, kryper
nästan efter väggarna

Men dom dagar jag varit fri från värk, har varit
så underbara, så sköna, att ha kunnat tagit
långpromenader, som jag längtat efter sååå
länge

Det går inte att beskriva känslan, att kunna
känna sig fri som en fågel med sina vingar,
nästan kunna flyga vägen fram

Det är dom känslorna jag lever på, dom dagar
när allt är tungt och svårt, nu är allt som vanligt
igen, värken är tillbaka, men jag vet att det kommer
nya dagar, när värken tar ledigt från min kropp


Och jag kan få njuta ännu en gång av att vara
befriad från sveda, värk och den brännande
känslan, som gör så ont



anits 8 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-08 13:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det är den som gått genom mäörka korridorer som verkligen kan uppskatta ljuset...det har livet hårdhänt lärt dig
2010-04-11

  Eva Helene VIP
Fint att du kan känna tacksamhet över de goda dagarna, trots att du vet att det kommer bakslag. Ditt ordspråk i din presentation passar så bra: Fånga dagen.
2010-04-08

  Yrre VIP
Tänk, jag vet precis vad du menar. Lycka är gulddagarna, kramar till dig!!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP