Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk vad ett enda kan göra


ORDEN

orden som försvann

var mina

orden som du sa

var mina

du sa

mina ord var tomma

ändå tog du mina ord

la dom i din mun

det var då jag förstod

det var inte mina ord

som försvann

som var tomma

det var dina

för du förstod inte

mina ord

då blev mina ord tomma för dig



anits 8 april 2010






Fri vers av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-08 23:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ord är alltför personliga för att lånas ut
2010-04-11

  Catharina Edin VIP
Vem stjäl ord? När det finns så många?!
2010-04-09

    sajo
Hur kan någon göra så? Den personen blir snart påkommen med att ta orden som är dina.

En bra skriven text. Blev utsatt för detta där jag var och arbetstränade första gången så jag vet hur det känns.
2010-04-09

  Eva Helene VIP
Falskt klingande och tomma ord blir snart genomskådade. Bra!
2010-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Snygg bild!
2010-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Ord är inte bara ord, det finns en mening bakom dem, som det hette i en sång.
2010-04-09

  aol
vilken stark skrså ruggig att läsa, så suverän aplåder min vän,
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP