Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att låta nån gå

varje gång vi rör
vid varandra

orden du säger
vackra ting

andetagen du tar
rörelserna du gör

livets enkla rader
i stegen av dig

se kärleken beröra
varje leende du ger

i dig är jag

förlorad




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-04-11 18:03



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Orden du släpper kommer så naturligt
sant o trovärdigt
2016-02-04

    ej medlem längre
Underbar kärleksdikt.
2015-11-09

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
andlöst vackert
2010-06-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vacker. Berör. =)
2010-04-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så det är
man faller bara
så där...
2010-04-11

  Nina Nightwish VIP
Vackert!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP