Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden kom när jag såg hur solen strålade mot mig


VÅR TANKAR

Solen sänder sina varma strålar
lyser upp min altan



På altandörrens fönster, ser jag
spåren efter små fingrar, som nyss
var här och hälsade på hos mig



På golvet framför dörren, känner
mina bara fötter sandkornen, som
blev kvar, när tjejerna sprang ut
och in



Så roligt dom hade när dom kom på
att det gick att springa runt hos mig,
ute börjar nu våren visa sig allt mer



Många lökar har kommit upp, blir
flera för varje dag, en underbar
tid väntar, att få njuta och glädjas
ta in allt det nya, som nu börjar spira
och gro



Jag står och set ut genom fönstret,
så skönt att jag tagit bort ljungen
nu andas våren på min altan



Fåglarna flyger fram och tillbaka,
tar för sig av den mat som ännu
finns kvar



Jag är på väg ut, en promenad till
hundarna, denna vackra vårdag
i mitten av april, är vad tänker att
göra just nu





Men först måste jag sätta på mig
strumpor och skor, borsta bort alla
sandkorn från mina bara fötter










anits 13 april 2010





Fri vers av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-13 10:46



Bookmark and Share


  aol
så berättande fint till en fin bild,
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag har också små fingrar på besök.
Tio stycken.
Samtliga 4½ månader gamla.
M t b h, som det hette i lumpen.

Väldigt fin bild!

I dag har det varit en strålande dag rent väderleksmässigt.
2010-04-13

  ULJO
Ja du har verkligen fångat spåren av våren på ett fint sätt.
2010-04-13

  Eva Helene VIP
Sköna rader om våren och gott att veta att den har kommit till dig också!
2010-04-13

  Catharina Edin
Våren, så välkommen, med grus och allt!
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP