Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i skymningen när regnet finns utanför min dörr


SKYMNING

Det börjar skymma, det är mulet och grått
men jag öppnar ändå min altandörr


Det regnar lite än, det duggar lätt, luften
känns ljum och skön, men ändå lite kylig


Det doftar så gott av jord, det doftar vår
jag älskar att stå och känna in allt som
finns därute, utanför min dörr


Just så här när skymningen börjar falla
våren är här, det är då jag längtar


Längtar efter dig som är min tvillingsjäl,
som har en hand, som passar så fint i min


Någon som känner en längtan, en längtan
precis som min, en längtan att finna någon
att känna tillit inför


Någon att bygga, tro, hopp och kärlek
tillsammans med, någon som vill ta min
hand i sin




anits 17 april 2010






Fri vers av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-17 21:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En stark önskan når alltid sitt mål" säger bibeln.

Står med Dig och "håller tummarna"
2010-04-18

  aol
hoppas du finner en kär hand att hålla, ja våren är längtans tid,
fin är din poesi,
2010-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är underbart
när det doftar vår
Men en saknad känns
alltid lika svår
2010-04-17

  Maria T
En längtan efter
kärlekens gemenskap
hjärtats trygghet
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP