Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett astigmatiskt kortidslån

Hjärnan hade inga dörrar jag gick förlorad i en brottsjö av glömska Ett spadtag och Gud utplånade spåren av ursprunget utan någon giltig förklaring Vilken värld är detta Startskottet för alltings begynnelse?

Eller ett astigmatiskt kortidslån en förlossning utan början eller slut eller en cirkel utan mittpunkt? En simpel slumpträff en fantombild ett svart hål i hjärnsubstansen? Vad är mig i mig själv, förutom revben och puls?

Egentligen inte ens ingenting. Plus minus noll. Priset har stigit på själslig gröda Mindre värde har sunt förnuft. Vad kostar antikropparna med skydd mot dumhet Vad kostade jag innan jag blev värdelös?




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 409 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-04-17 22:12



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Hur mycket kostar antikropparna

med skydd mot dumhet

Hur mycket kostade jag innan jag blev värdelös?"

- vilket superfint slut på djupa tankar i själsnöd - det långa livets många stup och uppforsbackar - välskaldat!
2010-08-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så kännbart och fint skrivet. =)
2010-05-03

  aol
blev så berörd av din fina skrift
2010-04-23

  C Cobain
"Vad är mig i mig själv?/Förutom revben och puls"

Svar: Centrum i människa finns där det börjar göra ont. Smärtan är ett centrum. Kärleken kan också göra ont.

Kliande sår som man vill, och måste göra något åt, Det är många som känner dessa sår, men inte tillräckligt många. Så finns det andra som tror att centrum är där kungen och drottningen finns.

Så är det inte för mej.
2010-04-20

  Carl Thomas
ahaa, ett gäng sköna citat i tankeverkstan..eventuellt ett slumpmässigt pris går an men frågan kvarstår, kostar det nånting att vara värd?
2010-04-18

  Miss Mod
Du har inte förlorat ditt värde, ditt liv lever.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie