Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud och jag



Jag älskar gud,

han är den enda, som

jag dyrkar,

jag tror på hans

profeter, och hans straff

jag fruktar, varje dag

som går, jag syndar,

måste agera gott,

goda handlingar,

för att känna livets sötma

och dess ljuvliga nektar.




Fri vers av zino
Läst 292 gånger
Publicerad 2010-04-20 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino