Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar är oroliga denna fredag morgon


TIDIGT UPPE

Tidigt uppe, solen lyser från en blå himmel
det är flera grader kallt, det kan bli en vacker dag


Jag är både hungrig och törstig, det är väl för
att jag ska till vårdcentralen och ta prover


Får varken äta eller dricka, jag som är så
kaffesugen, känner aldrig så här annars


Det är säkert för att jag inte får äta och dricka
som det känns mer än vanligt


Jag hör fåglarnas sånger genom fönstret, dom
får mig att le, tänka positiva tankar


Visst är det vår, trots att rutan på bilen därute
är full av is, den kanske hinner försvinna innan
jag kommer ut och ska åka


Solen värmer mig den lyser så skönt in genom
mitt fönster, där jag står och ser barnen cykla
till skolan


En ny dag sin början, barnen skrattar och ser
glada ut, denna tidiga fredag morgon, när jag
kanske får veta vad min trötthet beror på




anits 23 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-23 16:54



Bookmark and Share


  Maria T
Oroliga tankar en fredagmorgon
2010-04-24

  Bibbi VIP
Din berättartalang är obeskrivlig.
2010-04-24

  Monika A Mirsch VIP
Exakt med de orden har du beskrivit även min fredagmorgon - tvillingsystrar på samma väntansbänk! Hur gick det sen?
2010-04-24

  tom boreland
oxåtrött
efter denna
vinter
2010-04-24

  Eva Helene VIP
Fågelsång, sol och barnens skratt, ändå en god början på din dag med oro för ditt läkarbesök.
2010-04-23

  Catharina Edin VIP
Hoppas det gick bra med allting på Vårdcentralen då!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP