Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta tag i sig själv, höja blicken och beskåda horisonten. det ser inte så illa ut ändå.


välkommen hit

ikväll hittade jag
nyckeln

nyckeln till dörren
som
varit stängd allt för länge

läskigt onaturligt farligt länge




nu öppnar jag dörren
på vid gavel


kom förändring
blås dina vindar genom min tomma själ




hej då din fjant



hej ljuva livet




Fri vers av komigenlena
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-25 00:40



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Skönt nyskapande ton i en leende dikt!
Riktigt härliga rader..
2010-04-25

  Carina Larsson
Underbar text, underbar känsla!
2010-04-25

  Gawain
Friskt och hur skönt som helst, det finns hopp om livet :)
2010-04-25

  Nina Nightwish VIP
Härligt!! Bra skrivet!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena