Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄNTAN PÅ SEN

försjunken i djup

och oändlig sorg

min blick stirrar ut

över folktomt torg

på majs första dag

vätte regnet vår stad

jag känner mig tungsint

allt annat än glad

jag sitter i väntan

på fortsättningen

jag sitter på centan

och väntar på sen...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-02 08:29



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Sen kan ju vara om en minut, men även om ett år. Bra beskriven känsla.
2010-05-04

  © anakreon VIP
Ännu en av dina bästa,
såväl i rim som reson.
Calle
2010-05-04

  Yrre VIP
Många är vi som väntar på "sen" och undgår att leva nu, bra text!
2010-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag skriver inte för att folk ska bli glada.
2010-05-03

  Larz Gustafsson VIP
För att provocera.
2010-05-03

    ej medlem längre
blir inte alls glad av denna dikt ... varför vänta på sen när man ska leva nu
2010-05-02

  Carina Johansson
Fint skrivet om ett litet oansenligt litet ord som kan rymma både hopp o förtvivlan. O att förhålla sej till. Den väcker tankar o berör.
2010-05-02

  anits VIP
Fint skrivit i väntan på vad sen ska komma
2010-05-02

  Måna N. Berger
En gråkall, blåsig och regnig dag..
2010-05-02

  Amorina
Fint skrivet om väntan på sen.

Sen kommer ju alltid, på ett eller annat sätt.
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP