Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar och längtan när kvällen börjar övergå i natt


LÅT MIG FÅ BARA ETT ÖGONBLICK

Jag har en önskan, en längtan, att få
låta ett enda ögonblick , fylla mig med
ljus och glädje


Jag vill finna kärleken, den som är äkta
och ärlig, som inte överger, när det blåser
kallt, när allt inte är solsken och värme


Jag har en vän, som alltid finns vid min
sida som vakar över mig, dag som natt,
Han som är visdomen i mitt liv, som ger
mig kraft och styrka, att kämpa varje dag


Jag vill fylla mitt hjärta med omsorg och
glädje, jag vill finna frid och ro, med någon
som delar min tro, som får mina rädslor
att glömmas bort


Det är så jag känner, och så gärna vill
kanske jag är naiv, men jag läser ibland
och har anat,att det finns någon för alla


Det jag skapar och tror på, det gör jag
med kärlek och längtan, i mitt sökande
i mitt tillstånd av längtan, hoppas jag att
en dag, finns du här, står vid min sida, och
allt jag längat, allt jag sökt är besvarat




anits 2 maj 2010






Fri vers av anits VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 23:50



Bookmark and Share


  poetryGirl
fin
2010-05-03

  Eva Helene VIP
Vackert och förtröstansfullt.
2010-05-03

    ej medlem längre
Hoppas din önskan slår in....
2010-05-03

  Larz Gustafsson VIP
En dag i Herrens gårdar är bättre än tusen någon annan stans.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP