Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMVÄG

det finns stridsyxor

man aldrig gräver ner

det finns sånt man gör

en gång men aldrig mer

det finns folk som

borde ha en spark där bak

och en krokig väg

som aldrig kan bli rak

 

alla vägar påstås

bära oss till rom

endast en väg

leder bort från evig dom

Jesus har all makt

i himmel och på jord

evigt liv har den

som litar på Hans Ord

 

 

många drömmer om

att vinna en miljon

ständigt tilltröde

till nådens himlatron

kan dock var och en

som söker detta få

Jesu löften håller att

förtrösta på

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 16:32



Bookmark and Share


    *Torsdag*
MKT BRA!!
gillar att det rimmar! :)
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP