Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAKKORS I SNÖN

någon har kissat

ett hakkors i snön

vad ska vi göra?

vi sitter i sjön

någon som pinkade

in sitt revir

efter för mycket

tirnave och kir

 

någon har vrålat

en slogan på stan

storm i ett vattenglas

blir till orkan

någon besudlar en

insändarspalt

folk vill ha sötsaker

ratar allt salt

 

 

regn spolar bort

sånt som skrivs med urin

men vad kan avlägnsa

maktgalna svin?

ett monopol i ett

orubbat bo

som vill bestämma

vad folket ska tro

 

 

nu är vi dömda

och snart ska vi dö

någon har kissat

ett hakkors i snö

indignationen

är monumental

"ni måste utnyttja

VÅRT fria val!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/ 5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 16:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Än sen?
Folk är så politiskt korrekta att de är löjliga.
Som leksakspingviner av plast.
2010-05-04

  Anders Nordlander VIP
Uttryck för något, om än i urin...
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP