Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vänlig röst och vänligt bemötande kändes så bra i min och i mitt hjärta något jag inte är van vid


ETT VÄNLIGT BEMÖTANDE ÄR VÄRT MYCKET

Tänk, jag hade glömt hur det är,
att få ett fint och vänligt bemötande
när jag ringer till någon av alla
sjukhusets mottagningar



I går kom jag inte fram, en röst
talade om, att dom tyvärr inte
kunde ta emot flera samtal, var
vänlig och ring igen, nästa dag
var det jag fick höra i mina öron



Så direkt i morse, satte jag mig
med telefonen, ringde, fick svar,
gjorde som rösten i andra änden
sa, knappade in mitt personnummer
mitt telefon nummer, fick besked
när jag skulle bli uppringd



Det stod inte på, förrän det ringde
i min telefon, en underbar, vänlig
sköterska, fanns i den andra änden
av min telefon



Jag förklarade hur allt låg till, vänta
lite så ska jag se om det finns en tid
för dig ganska snart, sa hon till mig,
det dröjde en stund, så var hon tillbaka



Så på fredag har jag en tid, för att
bli undersökt och få hjälp med mina
ögons dimmiga syn



Tänk att jag blev så fint och vänligt
bemött, och tagen på allvar, det är
värt så mycket, skapar förtroende,
och den rädsla jag kände den försvann
nästan direkt, att våra namn är lika
skapade en humoristisk stämning





anits 4 maj 2010















Fri vers av anits VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-04 09:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett vänligt bemötande kan göra hela dagen JA hela veckan rent av...:)
2010-05-04

  Eva Helene VIP
Som ringar på vattnet sprider vänlighet glädje, nu blev också jag glad för din skull.
2010-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Mycket trevlig sommarbild!
2010-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Det betyder enormt mycket!
Själv är jag oerhört mottaglig för känslostämningar.
2010-05-04

  Catharina Edin VIP
Skönt att höra för en som bryr sig om dig!
2010-05-04

    sajo
Bra skrivet. Det är ofta man får höra de kan inte ta emot fler ring nästa dag. Det lugnar ner när någon vänlig talar lugnt och kan fixa en tid.

Jag tänker på dig och gillar verkligen dina bilder.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP