2  Krön 16:9

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2  Krön 16:9




STÅ MIG BI

vaknar stenhård

som jag gjorde i går

sedan går en dag

i invanda spår

somnar tacksam

styrkt av himmelens tröst

somnar lycklig

med en sång i mitt bröst

 

 

stå mig bi

i svåra tider

bistå mig

när själen lider

Du som älskar både

mig och baude

och har hela världen

som sökområde

 

 

scabbar centrum

som jag ofta har gjort

kalla dagar

som går oerhört fort

styrkt i tron

av trofastheten jag mött

ska jag somna trött

och sen sova sött

 

 

stå mig bi...

 

 

boxholmslycklig

blir jag aldrig igen

jag har slungats

ut i verkligheten

levt med den

under en räcka av år

varav tjugofem

i Frälsarens spår

 

 

stå mig bi...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4-5/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-05 14:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Bistånd..
2010-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Korrekt.
2010-05-05

    Ken Cassel
Vaknar stenhård!
Ja, det kan jag också göra emellanåt
Morgonstånd tror jag visst att det heter..

Mvh
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP