Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när jag var hos hundarna, och vi lekte på gården


HARMONI OCH GLÄDJE

I tystnadens hus, kan jag höra,
och lyssna till mina egna andetag

Jag kan blunda, ta in alla vårens
dofter, dofter av jord, känna glädje
att få möta ännu en vår

Och fåglarnas vackra vårsånger, får
mig att känna harmoni och mycket
glädje


Med hundarna springandes, lekande
vid min sida, får den stunden mig att
känna mig värdefull

Deras blickar, deras glada skall, när
jag sparkar iväg bollen ännu en gång
är för mig en lycka så stor och värdefull

Med känslor som det inte går att beskriva
är mina timmar, mina dagar, så underbara,
så njutbara, tillsammans med mina "dagbarn"
mina fyrfota vänner



anits 6 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-06 14:49



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fin text om våra vänner djuren!
2010-05-06

  Catharina Edin VIP
Åh, de små liven! Älskar vår katt och kanin. Fint skrivet.
2010-05-06

    Ken Cassel
Ja, jag älskar också våra fyrbenta djur
De är allt för fina, Stina!!

Kramar!

Ken
2010-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Avkoppling behövs. Nya perspektiv.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP