Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som gör mig så glad


EN BUKETT VITSIPPOR

Jag fick en gåva idag

en vacker gåva

jag mötte en liten flicka

och hennes mormor

hon hade en bukett

med vitsippor

i sin hand

vi sa några ord

till varandra

så ser flickan

på mig

säger

varsågod

hon delade

sin bukett

vitsippor

med mig

jag sa tack

vad du är snäll

ja jag vet

blev svaret

från denna

goa

kavata

flicka

nu har jag

en vas

med

vitsippor



mitt bord

ett

vackert minne

av ett möte

med en

underbar

kavat

flicka





anits 6 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 00:04



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vilket fint möte med den lilla kavata flickan! Och så har du ju blommorna som påminner dig om det.
2010-05-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. Blir glad av att läsa. =)
2010-05-07

  aol
gripande minne fint såfint
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP