Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HYCKLARNAS AFTON

man talar om kärlek

men hatar mig

man tjatar om gudstro

men ratar Dig

men skenheligt självgod

är man ändå

och måste ha någon

att hacka på

små uppblåsta paddor

fräckt hycklande

man hör deras pladder

och gycklande

de uttalar domar

och kväker sen

att man är experter

på kärleken

men Gud genomskådar

taskspeleri

och endast Hans sanning

kan sätta fri

det budskap de avskyr

Hans Eget Ord

blir ej applåderat

på denna jord

begabbat, föraktat

men likväl sant

jag tror på Guds löften

och ORDAGRANT!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-05-07 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP