Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MITT STÄLLE

 

 

 

i mitt ställe blev Du allt

det jag aldrig kunde bli

Du led döden på ett kors

för att jag skulle gå fri

Du tog synd och dom på Dig

och blev min förbundsförvant

det är Du som ger mig liv

och gör livet intressant

Du har uppfyllt allt det där

lagen kräver utav mig

och i himmel och på jord

vem har jag förutom Dig?

Du som var, som är, förblir

som blev min rättfärdighet

hjärtats innersta gemak

strålar av Din härlighet

saligt byte, verklig frid

jag fick Ditt liv, Du fick mitt

och det bästa i vårt liv

är för intet och är fritt

inom räckhåll för den själ

som vill ångra sig och tro

finns den Gud som vill oss väl

som i hjärtat önskar bo

 

LARZ GUSTAFSSON   090307







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP