Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIKETS KOMBATTANTER

de strömmar till från alla
håll och kanter
Guds Rikes hängivna kombattanter
taktfast marscherande
med sprängda bojor
från stad och landsbygd
från slott och kojor
här finns besuttna
här finns proletärer
en tapper trupp
revolutionärer
vi stormar framåt
och intar länder
mot himlen lyfter
vi våra händer
från jordbruksbygder
och industrier
långt bortom alla
bigotterier
här finns det inget rum
för perfekta
de som marscherar här
är defekta
ett uppbrott från
alla världens normer
från konformismen
och uniformer
men tryggare
det kan ingen vara
än denna kämpande
lilla skara!

LARZ GUSTAFSSON
080801






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 15:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga rader !!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP