Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERVÄNDO

måste försvinna

ut i geografin

så jag kan återvända

till harmonin

måste få återfinna

stillhet och ro

komma tillbaka fylld

av glädje och tro

 

jag måste återvinnas

vinnas på nytt

återigen påminnas

om vad Du betytt

stillheten bortom stojet

lugnet bortom storm

finna balans i själen

komma i form

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 21:33



Bookmark and Share


  Patricia L. Mellin
Jag läser om dina texter flera gånger och gillar det du skriver. Din starka tro, ger ro.
2010-05-10

  mare VIP
Applåder...sparar..
2010-05-08

    ej medlem längre
tycker mycket om det du skriver,
VINNAS PÅ NYTT
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP