Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INDUSTRI

 

en massiv malande tystnad

det är den dom du får

en massiv malande tystnad

är allt som återstår

decennier mals ned till sand

som fyller timglaset

och tiden är på min sida

historien ger mig rätt

 

en massiv malande tystnad

kompakt och psykande

den lägrar sig runt ruinerna

alltjämt rykande

en kamp mot väderkvarnsvingar

ska en dag få sitt slut

en massiv malande tystnad

ska kräva sin tribut

 

LARZ GUSTAFSSON 8/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 10:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tänkvärda ord som berör
2010-05-08

  Carina Johansson
Fin o tankvärd med flyt!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP