Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar inför en intensiv förmiddag


EN OROLIG NATT

Det är en mulen söndagmorgon
jag har sovit oroligt i natt

Jag vet varför, försökte att inte
tänka på det, men tyvärr, så vaknade
jag gång, på gång

Nu är jag trött, men försöker tänka
klart, lugna mina oroliga tankar

Han finns med mig, ser till mig, för
att jag ska bli lugn, klara min uppgift

Det är inte lätt, när många ögon,
kommer att finnas där, se på mig

Alla öron som kommer att lyssna
höra om min röst bär

Det brukar den göra, läsa Guds ord
det har jag alltid kunnat göra

Om det så bara varit för några få,
eller en fullsatt kyrka

När så allt är över, Gudstjänsten slut
kollekten räknad, och lagt där den
ska ligga

Då åker jag hem, hoppas solen lyser
blåsten försvunnen, jag går in i min
lägenhet

Öppnar dörren till altanen, sätter
mig vid bordet, dricker en varm och
god kopp kaffe

Pustar ut efter allt som varit, njuter
av dagen och ser framåt med tillförsikt




anits 9 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-09 08:18



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Instämmer med aol, Stina
Ja, man fick en liten inblick av vad du skulle göra idag
Hoppas att allt gick bra

kramar!!

Ken
2010-05-09

  Eva Helene VIP
När du läser det här har du säkert kommit hem från väl förrättat värv och fått din efterlängtade kopp kaffe.
2010-05-09

  aol
tack för att du delade med dig i en fin klok text,
2010-05-09

  poetryGirl
bra poetat
2010-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Har själv haft den uppgiften.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP