Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRASCHAR TUNGT

när du kraschar

så kraschar du tungt

men när du landar

så landar du lugnt

det finns en underbar

förklaringsmodell

den är reell

den applicerar du väl?

alla bedragare

får inte grönt kort

men ärligheten

öppnar himmelens port

hur många chanser

kan en människa få

en dag tar allting slut

och var är du då?

din grundinställning avgör

vart du ska gå

det här är inget

man tar på då & då

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 09:16



Bookmark and Share


  anits VIP
så sant och fint skrivit
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP