Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor efter att ha träffat mina fyrfotavänner en stund under förmiddagen


MINA TROGNA VÄNNER

Min trogna vän nummer ett,
har fyra ben
svarta prickar

Vackra mörkt bruna ögon
som när han ser på mig, får
mitt hjärta att känna glädje

Min trogna vän nummer två
har fyra ben
bruna prickar

Vackra ljusblå ögon
som jag lärt mig att älska
ett litet busfrö i lyxförpackning

Dessa mina fyrfotavänner
är ärliga, sanna, dom är verkliga
äkta vänner, som ger av sin
vänskap och kärlek till mig

Jag ger dom det jag har, av glädje
vänskap och kärlek, det finns inte
någon mänsklig varelse, som ger
mig sådan glädje och lust, att ännu
få fortsätta min vandring här på
jorden




anits 10 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-10 15:35



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig text. Hunden är människans bästa vän. han finns där och tröstar när du mår dåligt, han finns där och viftar på svansen när du är glad. Han är en vän för livet.
2010-05-11

    sunnanvind
Kram underbara du, sån kärlek till både människa o djur!
2010-05-10

  tom boreland
hundar är viktiga
tornado tyckte dock
det var lite mycket
sjö idag
gömde sig under britsen
2010-05-10

  Eva Helene VIP
Gott att veta att du har "dina" vackra hundar att älska och älskas av!
2010-05-10

  Catharina Edin VIP
Sådana fina hundar!!!
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP