Minnesgoda läsare erinrar sig kanske mitt verk "Det finns alster jag aldrig läser".

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnesgoda läsare erinrar sig kanske mitt verk "Det finns alster jag aldrig läser".




TYSTNADEN SOM VAPEN

tystnaden som vapen

är mycket effektiv

den stoppar snart till gapen

som dryper av saliv

på dreglande sadister

som älskar elakhet

verbalekvilibrister

med tillnamnet poet

tystnaden som vapen

är outhärdligt stark

den detroniserar snabbt

en självutnämnd monark

näpser ganska skoningslöst

med sin kompakta mur

tjatet från en tjattrande

och tråkig halvfigur

 

LARZ GUSTAFSSON   14/3

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 20:25



Bookmark and Share


  marie-helene
Jag har många gånger undrat varför jag vid vissa tillfällen inte haft något att säga. Jag brukar få ord från Herren för att lösa en situation men nu har jag blivit mer tyst. Förstår nu varför,tack denna text gillar jag....
2010-05-11

    ej medlem längre
mitt i prick
2010-05-10

    ej medlem längre
Tja, har man ingenting att Säga så kan väl tystnaden vara ett "vapen" så gott som något...
2010-05-10

  anits VIP
Tystnaden är ett mycket bra vapen
2010-05-10

  Elaine.S VIP
Nog kan tystnaden vara ett vapen alltid.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP