Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VARJE LITEN KNOPP

i varje liten knoppp

bor flyktig sommar

samt löfte om förmultning

och om död

och i mitt hjärta bor det

komplimanger

som färgar blyga flickans

kind så röd

i trädets sav finns

livskraftens essenser

du svullnar som naturen

denna tid

och lyckliga är alla

existenser

som har en annan kropp

att somna vid

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och starkt berörande!


"och lyckliga är alla

existenser

som har en annan kropp

att somna vid"


Hälsn. Ann
2010-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Cut the crap.
2010-05-12

  Urban Dafteke
Här Larz... tappar jag bort dig...
Är jag rädd?
Är det sent i ankommandet som
gör det enklaste mellan oss?
2010-05-12

  Amorina
Fint skrivet!
2010-05-11

  anits VIP
Vackert, dina ord berör, mycket
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP