Människor som har mer problem med mitt kärleksliv än jag själv har är mentalsjuka.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som har mer problem med mitt kärleksliv än jag själv har är mentalsjuka.




IL DUCE

 

jag passar inte in i din världsbild

så ändra den då, eller stick!

för jag tänker inte förändras

tro inte för ett ögonblick

att jag tänker bli din pinocchio

eller en kameleont

den enda plats som jag gillar

finns bortom din horisont

din löjliga, uppblåsta nolla

du skulle ha passat perfekt

i hitlers tredje rike

där hade du nog fått respekt

du gillar ju likriktningstanken

ett stilbrott blir genast ett hot

du skulle sagt "bitte" och "danke"

som en användbar idiot

LARZ GUSTAFSSON

081015





  




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 16:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Well, how about that...
2010-05-12

  Mackan
vacker dikt med vackrta ord!
det verkar som du känner dig annorlunda, som en nyans av mänsklighetens koloniserade palett, det bygger jag på dina texter och de kommentare du gett mig! kram
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP