Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycka kan vara mycket, och mycket olika för oss


LYCKA

Lycka för mig är , att få vara som jag är
inte göra mig till, för att verka bättre än
jag är

Lycka för mig är, att få sitta en vacker
vårkväll, lyssna till fåglarnas alla sånger

Lycka för mig är, att fånga dagen, inte
stressa, lyssna till mitt inre, bara få vara

Lycka för mig är, ett barns armar runt min
hals, känna att jag betyder något för någon

Lycka för mig är, att som idag, få se dom
första stararna på gräsmattan utanför
min altan

Lycka för mig är, att få gräva i jorden, låta
den rinna genom mina fingrar

Lycka för mig är, att få plantera, så dom frön
jag vill ha och önskar, det ger mig glädje, jag
njuter när kan få ägna mig det jag älskar

Lycka för mig är, att få vila i den tro jag har
som ger mig så mycket av glädje, lugn och
stillhet

Lycka för mig är, att få dela några timmar
om dagen, med två underbara hundar, som
blivit mina bästa vänner

Lycka för mig är, att få ta dagen som den
kommer, det är först nu, jag börjar förstå
och sätta värde på det



anits 11 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-11 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint beskrivet :)
2010-05-12

  Eva Helene VIP
Tack för att du delar med dig av det ljusa i livet!
2010-05-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Klokt. =) Lycka är ett litet ord men med ett mycket stort innehåll. =)
2010-05-12

  poetryGirl
precis så
2010-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är en rikedom att finna lycka i allt det fina du nämner här.
2010-05-12

  aol
en så fin förnöjsamhet,härligt vännen,
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP